Contact Us

Formuar më 28 Nëntor 2002 dhe regjistruar si një organizatë bamirësie në 2005, Programi Shpresa (Shpresa) promovon integrimin - me dinjitet - të komunitetit shqipfolës në MB. Ne sigurojmë dhe lehtësojmë edukimin dhe trajnimin në mënyrë që anëtarët tanë dhe përdoruesit e shërbimeve të mund të kenë role të kompletuara dhe aktive brenda komuniteteve të tyre.

Contact Form

Për të gjitha pyetjet në lidhje me

 • mbështetje urgjente ose konfidenciale
 • mbështetjen e familjes
 • mbështetje ligjore
 • press and media enquiry
 • volunteering with us
 • working with us
 • information and training

Ju lutemi klikoni në butonin më poshtë për të hapur formën tonë të kontaktit dhe për të postuar kërkesën tuaj.

LOCATION MAP

Contact Details

ADDRESS

 • Shpresa Programme
 • 30 Avenons Rd,
 • London
 • E13 8HT

TELEPHONE

About our Communications

Komunikimet mund të përfshijnë informacione në lidhje me fushatat tona, aktivitetet për mbledhjen e fondeve, vullnetarizmin dhe eventet e ndryshme. Për informacione të mëtejshme ju lutemi të shikoni politikën tonë të privatësisë në linkun e Deklaratës së Privatësisë së të Dhënave. Ky dokument përcakton qartë se si dhe pse ne mbledhim, përdorim dhe mbrojmë të dhënat tuaja personale. Gjithashtu ai pasqyron dhe të drejtat tuaja.
Ju mund të na kontaktoni në çdo kohë për të azhurnuar preferencat tuaja, ose për riplotësimin e këtij formulari. Ju gjithashtu mund të çabonoheni (unsubscribe) nga gazetat tona elektronike (newsletter) në fund të çdo emaili që ne ju dërgojmë. Ju lutemi të keni kujdes nga heqja dorë e marrjes së këtyre postave elektronike, pasi kjo do të thotë që ne nuk do të jemi në gjendje t'ju dërgojmë lajme ose informacione rreth vullnetarizmit dhe aktiviteteve të tjera të Programit Shpresa. Por kjo nuk do të ndikojë në komunikimet që na kërkohen ligjërisht t’i bëjmë nga ana jonë.

Partnerët tanë

Regjistrohuni në gazetën tonë të postës elektronike për të marrë azhurnime të rregullta rreth Programit Shpresa

Contact Form

Si mund t'ju ndihmojmë?
Ju lutemi shkruani detajet e kontaktit tuaj
Ju lutemi shkruani mesazhin tuaj dhe shtypni dërgimin