News & Blog

Catch up with our community

parenting - gender roles

Histori Suksesi - Bisedë me Dorin

Bisedë me Dorina Abdiaj, një vullnetare e shkëlqyer dhe tashmë pjesë e vlefshme e skuadrës së Shpresa Programme

Read More →
learning about money

Intervistë Partneriteti - Jerry During, Drejtor Egzekutiv i Money A+E

Bisedë me Drejtorin Egzekutiv të Money A+E, Jerry During gjatë bashkëpunimit me Shpresa Programme

Read More →
money

Historia e Elirës: Dora Ndihmuese që Ndryshoi Gjithçka

When Elira* and her family first arrived in the UK, they encountered many barriers to finding work and struggled to cover even basic expenses. She …

Read More →
YoungPeopleSports

Miqësi dhe Golf: Sportet tek Shpresa Programme

Shpresa Programme and Sports Shpresa Programme promotes an active life as one of the best ways to be healthy and happy. All projects have this …

Read More →
CONFERENCE- SAFEGUARDING

Çfarë është një Konferencë për Mbrojtjen e Fëmijëve dhe pse po ju ftojnë në një të tillë?

Safeguarding: Child Protection Conferences Child Protection Conferences are held when there are worries that a child may not be safe, or their needs are not …

Read More →

Një udhëtim me Shpresën

A report by Dr Raymonde Sneddon, University of East London My journey with Shpresa started in 2007 while working in a large primary school in …

Read More →
Refugee Week

Në këpucët e tyre: Udhëtimet e Refugjatëve

Our Refugee Week event 19th June 2021 June is a blissful month at Shpresa Programme. On this month’s first weeks we celebrated our volunteers and …

Read More →
Refugee Week - Hands

Java e Refugjatëve: 'Hapat' me Federatën e Grave për Paqen në Botë

Report by Patricia Earle My dear friend, Luljeta, founder of the Shpresa Programme, suggested that I organise this evening event in June, to connect with …

Read More →

Nëse dëshironi të dini më tepër rreth Shpresës, do të ishim të lumtur të dëgjonim nga ju! Na kontaktoni që sot

Partnerët tanë

Regjistrohuni në gazetën tonë të postës elektronike për të marrë azhurnime të rregullta rreth Programit Shpresa