Bëhu ndryshimi

Rreth Projektit

Gratë tona të palodhura punojnë jashtë mase për t'i dhënë njerëzve vulnerabël një zë të prekshëm dhe të margjinalizuar përmes projektit tonë Be the Change
Be the Change është një platformë gjithëpërfshirëse dhe mirëseardhëse që përqendrohet në mbështetjen dhe integrimin e grave vulnerabël që flasin shqip. Pavarësisht nëse jeni azilkërkues, migrant i vendosur ose i pavendosur, viktimë e trafikimit ose dhunës në familje, ose thjesht doni të bashkoheni në një mjedis dinjitoz, fuqizues dhe mikpritës, Be the Change është vendi I duhur. Aktivitetet, workshop-et, sesionet e informacionit, trajnimi dhe mbështetja praktike, të gjitha këto përbëjnë një pjesë të këtij projekti, dhe ne punojmë me partnerët tanë për t'i ofruar ato - Money A&E, Total Family Coaching, Manor Gardens for Health & Wellbeing, HESTIA, Little Village and Be Your Best. 

Ne angazhohemi me pjesëmarrësit e projektit gjashtë ditë në javë përmes takimeve në internet, thirrjeve dhe ndjekjeve një-për-një, dhe referimeve - dhe shpresa jonë është që së shpejti të jemi në gjendje t'i ofrojmë të gjitha këto ballë për ballë përsëri.

Gratë tona i mësojnë grave të tjera si t'i zgjidhin problemet dhe t'i fuqizojnë ato me aftësi të dobishme e të transferueshme. Ata gjithashtu ofrojnë ndihmë praktike dhe mbështetje në lidhje me shëndetin dhe mirëqenien, ushqimin dhe veshmbathjen, plotësimin e formave, kujdesin për fëmijët, azilin dhe këshillat e imigracionit.

Partnerët tanë

Regjistrohuni në gazetën tonë të postës elektronike për të marrë azhurnime të rregullta rreth Programit Shpresa