Our Services

Our Values

Familja Shpresa është gjithmonë në rritje, por do të mirëpresë përgjithmonë anëtarë të rinj - secili prej jush bëhet pjesë e kush dhe çfarë jemi! Qëllimi ynë kryesor është t'i japim çdo individi shansin më të mirë të lumturisë dhe suksesit, duke pajisur të gjithë përdoruesit e shërbimeve me njohuri, aftësi dhe mbështetje për të kapërcyer sfidat dhe pengesat që mund të lindin kur vendosin një jetë të re në Mbretërinë e Bashkuar. Ne nuk kemi frikë të trajtojmë çështje të mëdha si dhuna në familje, e drejta e azilkërkuesve për të punuar dhe më shumë punë për refugjatët. Ne jemi mbështetës dhe mbrojtës të LGBTQ +, shëndetit mendor dhe çdokujt që jeton në rrezik ose varfëri, dhe punojmë pa u lodhur për t'i dhënë fund stigmës dhe diskriminimit. Ne i mirëpresim të gjithë - pavarësisht prejardhjes ose njohurisë - në kulturën tonë, komunitetin tonë, traditat tona dhe familjen tonë. Dhe ne jemi të përkushtuar që çdo person të ketë përvojën më të mirë - qoftë kjo virtualisht apo ballë për ballë - kur të ketë qasje në shërbimet tona.

How it Works

Vullnetarizmi është thelbësor në misionin tonë për të mundësuar që njerëzit shqipfolës të luajnë një rol të plotë në shoqërinë britanike. Ju mund të dilni vullnetarisht si një folës i gjuhës shqipe për të fituar aftësi dhe përvojë që do t'ju fuqizojnë dhe pajisin për të jetuar një jetë më të lumtur, të shëndetshme dhe më pozitive. Ose mund të dilni vullnetarisht si një folës i anglishtes dhe të mbështesni punën tonë duke ndihmuar drejtpërdrejt përdoruesit tanë të shërbimeve, ose duke ndihmuar në fusha të tjera të bamirësisë - kjo faqe, për shembull, falënderon në një masë të madhe vullnetarëve tanë.

Dhuroni

Programi Shpresa është një organizatë bamirësie dhe donacionet bëjnë një diferencë të madhe për ne dhe për njerëzit që mbështesim. Me më shumë, ne mund të bëjmë edhe më shumë! Dhurimi juaj do të vihet në punë menjëherë, duke bërë kështu një ndikim shumë real dhe pozitiv në jetën e dikujt. Faleminderit për mbështetjen tuaj.

Partnerët tanë

Regjistrohuni në gazetën tonë të postës elektronike për të marrë azhurnime të rregullta rreth Programit Shpresa

Kërkim vullnetar

Faleminderit që dëshironit të përfshiheni. Ju lutemi plotësoni formularin dhe ne do të përgjigjemi së shpejti.
Na tregoni për prejardhjen tuaj
Ju lutemi jepni detajet e kontaktit tuaj
Ju lutemi na tregoni gjithçka që mendoni se është e rëndësishme