Shpresa Nënkupton Shpresën

Misioni yne

Shpresa Programme (Shpresa) is a charity that promotes the participation and contribution of Albanian-speaking refugees and migrants in the UK. Through our services and projects, we encourage and support individuals and families to play a positive and active role in British society.

Our Manifesto 2024

At Shpresa Programme, we champion the rights and dignified integration of our communities in the UK. Our manifesto outlines our vision and commitment to creating ...
View Our Manifesto →

Kush jemi

Ne jemi të udhëhequr nga përdoruesit, që do të thotë që nevojat dhe aspiratat e komunitetit tonë janë në zemër të gjithçkaje që bëjmë dhe anëtarët tanë kanë një zë në planifikimin dhe shpërndarjen e projekteve tona. Ne veprojmë për dhe në emër të komunitetit shqipfolës dhe u përgjigjemi nevojave të mirëfillta dhe shpesh urgjente përmes shërbimeve dhe mbështetjes sonë

Çfarë bëjmë ne

Duke punuar ngushtë me shkolla, bashki, partnerë dhe financues të ndryshëm, ne jemi konsideruar nga shumë si “organizata më e suksesshme për mbështetjen e emigrantëve në Mbretërinë e Bashkuar”. Ne punojmë pa u lodhur në mënyrë që njerëzit të orientohen, të akomodohen dhe të kenë mundësi arsimimi, trajnimi si dhe punësimi në Mbretërinë e Bashkuar. Vizioni ynë në Shpresa është të sjellim një ndryshim pozitiv si për individët ashtu edhe për komunitetet.

Duke punuar së bashku

Ne krenohemi me gjithëpërfshirjen tonë; duke punuar në partneritet të ngushtë me agjenci dhe shërbime të tjera, si dhe organizata të tjera të komunitetit. Nëse dëshironi të dini më shumë rreth aktiviteteve tona ose do të donit të punonit me ne, atëherë ju lutemi të na kontaktoni

Partnerët tanë

Regjistrohuni në gazetën tonë të postës elektronike për të marrë azhurnime të rregullta rreth Programit Shpresa

For information on how we're helping users through the Covid situation